Stacks Image 8
Biografi – Ole Ry

Med næsten 40 års i sundhedssektoren har Ole Ry en omfattende klinisk erfaring indenfor psykiatri, psykoterapi, undervisning og rådgivning. Har siden 1973 praktiseret som læge og fra 1981 som speciallæge i psykiatri.
Grundlagde i 1987 Psykoterapeutisk Center, et behandlings- og undervisningssted i Nordjylland med opgaver både lokalt og i mange lande. Oles hovedarbejdsområder omfattet coaching, gestaltterapi, holotropisk åndedrætsterapi, samt stress- og traumehåndtering. Udover kurser og praksis ved centeret, har Ole en omfattende rejseaktivitet i forbindelse med træningsaktiviteter og rådgivning internationalt.

Ole er Senior træner, supervisor og eksaminator ved Gestalt Instituttet i Skandinavien. Psykiatrisk konsulent ved Falck Healthcare og ved Statsforvaltningen Nordjylland. Har været medlem af lærerstaben ved Grof Transpersonal Training i adskillige undervisnings- og uddannelsessammenhænge internationalt. Aktuelle projekter omfatter træningsprogrammer i Danmark, Indien, Estland og Slovenien i samarbejde med ægtefællen, Susanne Andrés.

Ole modtog sin lægeautorisation fra Københavns universitet, og graduerede som gestaltterapeut fra Gestaltinstituttet i Skandinavien i 1980. Har siden 2004 deltaget i fortsatte kurser i coachingstrategier med Tony Robbins. Har gennemført Oneness Process Training Level 1 (2008) & Level 2 (2010) ved The Oneness University på Fiji og i Indien. Certificeret underviser i TRE – stress- og traumebehandling (2008).

Ole har skrevet talrige artikler om psykoterapi og været medforfatter af nogle få bøger, bl.a. Psykoterapi i Danmark og Psykodynamisk Leksikon.
Ud over egen praksis, har Ole været ekstern lektor ved Institut for Musikterapi, Aalborg Universitet (1987 – 93). Ole er medlem af Lægeforeningen, Dansk Psykoterapeutforening, Gestaltterapeutisk Forum og Association of Holotropic Breathwork International. Kontaktperson for Findhorn Foundation, Skotland.KONTAKT

København:
Ordrupvej 49, 4/405, 2920 Charlottenlund

Nordjylland:
Jarmsted Byvej 8, DK-9460 Brovst


Skotland:
520 East Whins, The Magic Triangle, The Park, Findhorn, IV36 3TH


Tel. +45 98 23 57 23
Email: info@holoworld.dk