Stacks Image 8
Biografi – Susanne Andrés

Har i mere end 25 år haft egen praksis som kropsorienteret terapeut. Har siden 1996 været administrativ leder af Psykoterapeutisk Center, et behandlings- og undervisningssted i Nordjylland med opgaver lokalt og globalt. Susannes arbejdsområder omfatter psykoterapi, coaching, supervision, parterapi, holotropisk åndedrætsterapi, stress- og traume håndtering, lederskabstræning, teambuilding, psykodrama og bioenergetik. Udover egen praksis og kurser på centeret, har Susanne en omfattende rejseaktivitet i forbindelse med undervisning internationalt – herunder humanitære projekter i Danmark, Mexico og Grønland.

Susanne har været en del af staben ved Grof Transpersonal Training i adskillige undervisnings- og uddannelsessammenhænge siden 1997. Seniortræner og supervisor ved Gestalt Instituttet i Skandinavien. Har aktuelt – sammen med sin partner Ole Ry – iværksat uddannelser i Danmark, Estland, Slovenien, Indien og Mexico .

Graduerede som gestaltterapeut fra Psykoterapeutisk Center i 1994 og tog siden en overbygning ved Gestalt Instituttet i Skandinavien i 1996. Blev certificeret facilitator i Holotropic Breathwork i 1997. PD i psykologi – diplomuddannelse ved Danmarks Pædagogiske Universitet i 2003. Har deltaget i adskillige kurser i coachingstrategier med Tony Robbins siden 2004. Har gennemført Oneness Process Training Level 1 og 2, fordybningskursus samt trænerkursus ved The Oneness University i Indien og på Fiji (2008 – 2010). Certificeret af David Berceli som Level 3 træner i TRE (2008).

Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, Gestaltterapeutisk Forum og The Association of Holotropic Breathwork International. Kontaktperson (RP) for Findhorn Foundation, Skotland.


KONTAKT

København:
Ordrupvej 49, 4/405, 2920 Charlottenlund


Skotland:
520 East Whins, The Magic Triangle, The Park, Findhorn, IV36 3TH


Tel. +45 21 25 70 65
Email: info@holoworld.dk